O nama

“Zajedno, sigurno, brzo!” – moto je nove tvrtke koje Vam stoji na raspolaganju savjetima, proizvodima i uslugama iz djelatnosti vatrogastva. Tvrtka AS LENČEK j.d.o.o. novi je subjekt među proizvođačima i distributerima vatrogasnih vozila i opreme u Hrvatskoj, osnovana u rujnu 2016. godine.

Osnivači i vlasnici tvrtke su Antonija i Saša Lenček iz Martijanca u Varaždinskoj županiji, dugogodišnji aktivni članovi vatrogasnog sustava u Republici Hrvatskoj. Temeljem vlastitih iskustava i stečenog znanja, odlučili smo domaćem tržištu ponuditi vatrogasna vozila i opremu koja se znatnim dijelom ne mogu pronaći na domaćem tržištu, uz mogućnost izrade odnosno dorade vozila “po mjeri”.

Vizija tvrtke AS LENČEK je biti uvijek dostupan i dati doprinos za sigurnost i zaštitu ljudi i imovine. Misijom pak garantiramo kupcima koji odaberu naše proizvode i usluge najveću moguću kvalitetu za svoju širu društvenu zajednicu u hitnim slučajevima i u svim segmentima vatrogastva i civilne zaštite.

Naš glavni partner je tvrtka SVIT-ZOLAR d.o.o. iz Ptujske Gore u Sloveniji, renomirani proizvođač vatrogasnih vozila s 20-godišnjom tradicijom uspješne suradnje s vatrogasnim postrojbama na području jugoistočne Europe, a kojem smo ekskluzivni zastupnik na tržištu Republike Hrvatske.

svit_logo

Povoljni uvjeti kupnje te više modela financiranja zasigurno su jedna od prednosti naše tvrtke, stoga nam se slobodno javite s povjerenjem!

Vaš AS LENČEK